Lediga tjänster

Nu expanderar vi!

Vi söker:
Säljare, Bygg och Industri & Verkstad

Vi erbjuder dig:
* Ett mycket fritt och självständigt arbete.
* En fast lönedel, och en provisiondel, som med talang och hårt arbete kan bli betydande.
* En trygg och rutinerad arbetsgivare med stort kunnande i branschen.
 * Ett arbete med moderna hjälpmedel inom it lösningar som T.ex. App4sale.

Jobb beskrivning:
Du kommer att marknadsföra handverktyg, elmaskiner, tryckluftsmaskiner, underhållsmaterial och förbrukningsmaterial med mycket hög kvalitet.

Ditt jobb blir att etablera ett förtroende och en långvarig relation med kunder inom Bygg, Industri, Verkstäder, Lantbruk, Underhålls sektorn i någon av dessa regioner:

Skåne (Väst)
Blekinge
Kronoberg
Jönköpings
Kalmar län
Västernorrland/Jämtland

Du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar för kundbesök och budget för ditt distrikt. Besök sker ute hos slutkund, vi tillhandahåller lämpligt fordon för tjänsten.

För att klara högt ställda krav och mål måste du vara beredd att satsa helhjärtat. Viss bygg och/eller verktygskunskap är önskvärt, säljvana är meriterande men inget krav.  Då allt arbete sker ute hos kund är minst B-körkort ett krav för tjänsten. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av direktförsäljning likväl som yrkesmän inom nämnd produktområde som vill prova på säljyrket. Vi är ett företag som tycker att mångfald är berikande så vi ser en fördel med personal som har olika bakgrund, likväl som vi gärna ser både tjejer och killar som något utvecklande för vår verksamhet.

Är du intresserad?

Skicka då en kortfattad ansökan där du beskriver dig själv och vad du har för viktiga egenskaper som gör att just du är den vi söker. Skicka även telefonnummer för en första telefon intervju.

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: intervjuer hålls löpande så om rätt person dyker upp kan tjänsten tillsättas omgående.

Ansökningar skickas till: E-mail - info@sti-tools.se